keress minket: +36 20 330 35 11 | nagydoriszemelyiedzo@gmail.com
Hogy mit is kaptam Tőled? Egy teljesen új életet. Egy teljesen más életfelfogást. Amióta segítettél, közel 20 kg-tól megszabadulni, teljesen megváltozott az életem. A sport újra az életem része lett. Azóta nem fájnak a térdeim, bármit meg tudok csinálni. Csak sorolni tudom a pozitív dolgokat, amiket kaptam Tőled azáltal, hogy ismeretlenül is, de segítettél nekem. Csak hálás lehetek neked és nem tudom megköszönni. Mindenkinek csak ajánlani tudlak. Tiszta szívből hálás vagyok
K. Erika

A sikeres fogyás titka Benned van!

A sikeres fogyás titka Benned van!

Valamiért nem sikerül? 
Megint feladtad?
Ezerféle diétás módszert megpróbáltál, mégis visszajön a leadott súly?
Nem vagy biztos a módszerben vagy az étrendedben? 
Akarod, de mégsem tudod betartani az előírt étrendet? 
Lelkifurdalásod van a csalóétkezés miatt?
Úgy érzed, kevés vagy ehhez, mégsem tudod elfogadni az alakodat?

Nem is tudod, mennyi pszichés hatás állhat mindezek hátterében, amit némi önmagadon folytatott munkával ki tudsz küszöbölni. 

Az sem baj, ha némileg beleásod magadat a táplálkozás hátterére, a tápanyagokba. Mit lehet enni, mit érdemes kerülni, melyek a leggyakoribb buktatók. 

Tele van a média zsírégetőkkel, mindenféle fogyást segítő tablettákkal, kapszulákkal, turmixokkal, mégis melyik mire jó és mikor, miért érdemes fogyasztani. 

Ha a fenti három téma felkeltette az érdeklődésedet, akkor nálunk a helyed! 
Tegyél egy óriási és határozott lépést a célod felé, mi pedig 3×1,5 órában a segítségedre leszünk ebben. 
Kiket hallgathatsz meg?
1. Andrea Tóth tanácsadó szakpszichológus az Annomentáltól a fogyás, célérés pszichológiai hátteréről beszél és segít megtalálni a Benned bujkáló motivációt némi gyakorlati tevékenységgel.
2. Nagy Dóri táplálkozási tanácsadó, személyi edző, a BioTechUSA szakértő tanácsadója és az IWI Nemzetközi Fitnesziskola sporttáplálkozási képzésének oktatója a megfelelő táplálkozásról, tápanyagokról, étrend összeállításról tart előadást.
3. Németh Sándor a BioTechUSA táplálék-kiegészítő specialistája, az IWI Nemzetközi Fitnesziskola sporttáplálkozási képzésének oktatója pedig a zsírégetők világába enged betekintés és válaszol minden kérdésetekre!

Minden résztvevő értékes ajándékot kap!

A belépő: 10.000 Ft. A helyedet akkor tudjuk biztosítani, ha a regisztráció után kapott válasz e-mailben leírtaknak megfelelően az összeg felét átutalod a megadott számlaszámra! 

Várunk szeretettel Mindenkit!

Helyszín: Hattyúház
Időpont: 2018.03.04.