keress minket: +36 20 330 35 11 | nagydoriszemelyiedzo@gmail.com
Drága Dóri! Én egy pár órát töltöttem Veled Blackroll képzésen, de nagyon tetszett, hogy összeszedett voltál, magabiztos és közben türelmes. Szívesen nézem a videóid, jò látni a fejlődésed! Tele vagy akarattal és alázattal. Folyamatosan képzed magad és úgy gondolom, hogy ez a szakma e nélkül semmit nem ér! Egy abszolút hiteles szakembert ismerhettem meg a személyedben. Nagyon sok sikert kívánok Neked!
M. Eni

SMR és nyújtás 3 órában

Tanuld meg az SMR henger használatát és vegyél részt egy alapos nyújtásban mindezek után! 3 óra tömény regeneráció, amit Mindenki megérdemel! 

Elmélet és gyakorlat rengeteg hasznos és érthető magyarázattal arról, miért is fontos mindez! 

Tudj meg többet az izomzatodról, a fasciákról, a fascia hálóról, az izomláncokról, az ízületben érzett fájdalom és az általad is helyreállítható izomproblémák összefüggéséről! Fedezd fel a mindennapi életedben vagy a sportolás során rögzült hibás mozgásokat és kezdj végre hatékonyan törődni a testeddel! 

A szeminárium során többféle hengert kipróbálhatsz! 

A belépő:
– henger nélkül (adunk egy hengert, ami a Tiéd lesz): 11.000 Ft
– saját hengerrel: 6000 Ft

A regisztráció kötelező, melynek során jelezd, hogy hozol-e hengert, vagy szeretnél kérni!

A regisztráció után a levélben kapott számlaszámra 3000Ft előleget kell elutalni, amelynek megérkezése jelenti a biztos helyedet az eseményen! Az előleg lemondás esetén nem jár vissza, de érvényes a következő eseményre! (Az előleg következő eseményre történő átirányítására csak egyszer van lehetőség!)

A jelentkezésről visszaigazolást küldünk, majd az esemény hetén részletesebb tájékoztatót is! 

A szemináriumot Nagy Dóri tartja: http://nagydori.hu/rolunk/

Helyszín: BSK Crossfight
Időpont: 2018.02.24.