Az új év sok szempontból új kezdetet is jelent. Sokan év végén, amikor végre nyugi van, pihenés, feltöltődés – ideális esetben legalábbis – átgondoljuk, hogy merre is tovább az új évben. Év végén egyébként is hajlamosak vagyunk kicsit kiengedni a gőzt és több finom falatot beengedni. Finom ebédek, vacsorák, sütemények. Épp elég ez az egy-két hét, hogy feltöltekezzünk és gőzerővel belecsapjunk a lecsóba.

Mi is Kraszival rengeteget gondolkodtunk azon – pihenés, mi? 😀 – hogy milyen programokkal tegyük Nektek szebbé ezt az évet és tegyük a néha nehezünkre eső edzést minden egyes alkalommal élménnyé.

1. BSK CrossForm Challenge: már harmadik alkalommal indítjuk el, mindig tanulva az előző challenge tapasztalataiból. Próbáljuk Nektek motiválóvá tenni különböző mérésekkel, amelyekkel Ti magatok is meggyőződhettek arról, hogy jó irányba haladtok. A nyereményekkel is igyekszünk meggyőzni Benneteket, hogy megéri benevezni és végigcsinálni.

Részletek: BSK CrossForm Challenge

2. Tudatos Sporthétvége: Első szervezésünk 🙂 Sokan kértétek, mi pedig minden jó buliban benne vagyunk. Érezzük jól magunkat együtt májusban Hollókőn, sok-sok edzéssel, bográcsozással, falulátogatással és rengeteg egyéb programmal. Már nagyon várjuk és kíváncsiak vagyunk, hogyan sikerül 🙂 Ha minden rendben zajlik, ősszel ismétlünk 🙂

Részletek: Tudatos Sporthétvége

3. Szemináriumok: Folyamatosan indítjuk újabb és újabb témakörökben. A Tudatos Edzés szemináriumok Kraszival minden hónapban megrendezésre kerülnek. Az én (Dóri) SMR regenerációs óráim is havonta-kéthavonta kerülnek megrendezésre. Nemes Zsike pedig rehabilitáció, mozgástanulás témában fog 2-3 havonta néhány órás szemináriumot tartani. Mi már nagyon várjuk, hogy találkozhassunk Veletek.

Itt találod mindig a legfrissebb eseményeket: Események

Mindezeken kívül még rengeteg programmal kedveskedünk Nektek, edzéseinkről, vendégeink edzéseiről videókat, képeket mutatunk, hogy ötletet nyerhess. Írunk sok-sok cikket, hogy ezekkel is tanítsunk, motiváljunk Benneteket a helyes mozgásra, és ha segítségre van szükségetek, várunk Benneteket szeretettel!

Dóri

Ha tetszett a cikk, oszd meg: