A zabsütemény nagy kedvencünk. Millióféleképpen variálható, tetszőleges összetevőkkel varázsolható az ízlésednek és az étrendednek megfelelően!

Hozzávalók:

  • 200 g zabpehely, kisszemű
  • 500 g zsírszegény túró
  • 5 tojás
  • 3 dl natúr, zsírszegény joghurt
  • Iso Whey Zero fehérje turmix por, tetszőleges ízű, nekünk a sütikrém (cookies & cream) a kedvencünk, de Karácsonykor kiváló ötlet a mézeskalács ízűvel készíteni
  • tetszőlegesen: diófélék, mogyorófélék, magvak, gyümölcsök, aszalt gyümölcsök
  • az öntethez: szeletenként 1 kanál Iso Whey Zero fehérje

Elkészítés:

Melegítsd elő a sütőt maximum hőfokon. Amíg az melegszik, addig pont elég az idő elkészíteni a tésztát. Keverd össze alaposan az összetevőket, majd sütőpapírral bélelt tepsin oszlasd el egyenletesen. Vedd vissza a sütő hőfokot kb. 200 fokra és kb. 30 perc alatt süsd készre a süteményt.

Az elkészült süteményt szeleteld fel. Egy-egy szeletre keverj össze 1 kanál Iso Whey Zero fehérjét nagyon kevés vízzel, hogy éppen folyós masszát kapj. Ezt öntsd a süteményre és kész is a műalkotás 🙂

Az Iso Whey Zero fehérjéről ITT találsz információkat!

Ha tetszett a cikk, oszd meg: